Show me that ***

Elin förklara precis för mig att hon skulle titta vad jag sa när vi var på toaletten, vilket resulterade i en inte så trevlig syn, för henne då alltså. Jag flashade hela min röv, det är nästan lite synd om henne, tänk så får hon mardrömar i natt den stackaren! Moster med familj åkte precis hem, David min 6 åriga kusin har försökt lära mig spela super mario på en sån liten nitendosak! Har ju haft svårt att komma på vad jag önskar mig på min 19 års dag, mamma tyckte dock inte det var lika roligt att höra vad jag önskade mig!
Hon tyckte nog det räckte med jeansen och min tattoo, nitendo grejen blev lite för mycket!



LUGN JAG SKA IVÄG OCH GYMMA IMORGON!

Adios

Det är alltid fest i Tjernobyl!

Som alltid när man håller till i Tjernobyl bjuds det på en riktig fest, var hemma runt i halvtvå i natt, jag och Elin bäddade ner oss i soffan och käkade mackor och kollade på OS! Är faktiskt inte alls trött idag, mer taggad! Och jag lovar det är inte för melodifestivalen, vilken skit! Hittade ett par byxor igår förresten, blev ett par Nudie jeans från Johannesens klädhandel!


Nudie Jeans 899:-



En trött Lisa


Min mobilkamera tar såå fina bilder!

Ni hittar mig nu även här på min mobilblogg!

http://emmmmmmmmz.blogspot.com/

11.06

Veckans bästa dag är här, inte för att det spelar så stor roll nu när det är lov men ändå, en fredag är alltid en fredag! Tror det blir fest ikväll, har inte hört nåt annat så jag antar det! Men först ska vi upp till Johannesens i Båstad och försöka hitta ett par jeans till mig! Kommer hit folk i eftermiddag och kollar på vårt hus så vi ville inte vara hemma då!


Etthundrasex

Godmorgon! Eller godmiddag, själv har man varit vaken sen halv nio. Har svårt att sova längre när man är van vid att gå upp i tid annars när det är skola! En vecka är för kort tid för kroppen att hinna vänja om sig till "sova länge läget". Förresten så skulle det ju vara extremt tråkigt att sova bort ett helt lov! Just nu sitter jag med samhällsuppgiften framför mig och försöker få ordning på den, det är mycket att tänka på när man ska flytta hemifrån, det är en sak som är säker! Har absolut ingen aning om vad som händer idag, men jag och E brukar vara rätt så kreatvia med att komma på saker!


Bild från ett sportlov för några år sedan!

Jag lever!

Jag lever! Men det är knappt, efter en och en halv timme av boxande och sparkande på stackars Elin så känns kroppen rätt så tung! Jag och Elin fick ett ryck runt middagstid och hamnade tillslut i Halmstad, vi brukar hamna där av någon konstig anledning! Hittade ett supersött linne på Gina Tricot som jag sedan lät Elin betala, hallå jag fyller ju faktiskt 19 på måndag! Placerade sedan våra trötta shoppingkroppar inne på Espresso house och lyxade till det med mudcake och coca cola!



CIaaooo <3

Flashmob!



Det är så häftigt så jag vet inte!

Har man lov så har man!






Har man lov så har man en massa tid över till en massa onödiga saker som att springa runt i trädgården i mer än en halv meter snö och frysa häcken av sig! Vad gör man inte för en bra bild! Jag och Pelin soffsan magnusdottir har planer på Halmstad imon, tänkte jag kunde peka ut vad jag vill ha när jag fyller år så kan hon köpa det direkt åt mig istället. Kan inte fatta att jag blir 19 om typ 5 dagar, det är ju bara en siffra säger dem, men 19 är verkligen en sån där onödig ålder!

Cioa bella, nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på OS!

haha klockrent!



Printat från Egoinas.se

emma builds muscles!



Känner mig riktigt jävla stolt efter har varit och tränat igår för första gången på nåt år tror jag! På onsdag blir det kickboxning som lite omväxling! Jag och Elin ska snart köra ner till stan, E ska få massage igen och sen ska vi luncha på Erlandssons med en god sallad!

Bilder från helgen!


Jag fick en ny kompis







Sur som fan på snön nu! Nu ska jag ta och leta upp en sån där grej man skottar med så vi inte snöar in!

Bio/utgång



Blev bio först igår med Emelie, Filippa och Lisa innan vi drog vidare ut! Kollade på farsan, sjukt kul film, kanske inte världens bästa men väldigt kul! Inatt 03,30 var jag hemma, konstigt nog är jag inte ett dugg trött ännu. Måste nog hålla igång hela eftermiddag så jag inte somnar! Ikväll blir det grillning med hela gänget!
Nu ska jag dra med E ut på en promenad i snön!

Ciao

Sommaren med Göran hahah


Långben!

Jag är oerhört besviken på alla jeanslegging som säljs just nu, var ju som sagt i Halmstad igår och kände att shit jag behöver verkligen ett par nya jeans. Testade, testade, testade och testade lite till! För korta, alla är gjorda i en och samma längd vilket betyder att vi som är 1,76 långa och har extremt långa ben inte kan ha dem om vi inte vill gå runt i för korta byxor och se roliga som fan ut!
Stor fet diss på det alltså, fett osexigt!

Är det jag som har lärt henne så fula ord??





Det är inte lätt att ha syskon haha!

Nu ska jag försöka få ordning på mitt hår, sen tar jag bilen ner till stan för att sola! Var längesen nu tänkte jag säga men det var det inte! Man ska ändå dö av nåt, hudcancer låter inte så fel ändå!

CIAAAO BELLA

David Guetta!


ooops you have to kill me now!






Döda mig om jag kommer hem med ännu fler skor!



Har en känsla av att det kan bli dyrt i eftermiddag! Kan ni inte bli riktigt arga på mig om jag kommer hem med ett par skor till för det här håller inte längre haha! Jag är ju ingen storbloggare som Kenza och kan lägga flera tusenlappar i månaden på shopping, tyvärr! Min ekonomi mår inte bra alls just nu, stackare!

Chocolate!



Jag är lite sådär kär i choklad!

Nu har jag Nästan sportlov!


Kom precis hem från skolan, DTF-dag idag så slutade lite tidigare än vanligt! Imorgon är jag ledig och på fredag har jag bara en liten lektion så jag har i princip redan sportlov! lovley! Ska in till Halmstad sen och möta upp E, vi ska kika runt lite i affärerna och ha det allmänt mysigt!

Nu ska jag nog ta och slänga ihop nåt sånt där sött gott!
Ha det!


Rea....eller inte?



Det syns dålig men under 1199 står det 999, alltså har dem höjt priset på tröjan jag köpte och sen satt 50 % på den! Det var som när Acke berätta för mig här om dagen att dem fyller ut Coca colan på Mc donalds med vatten, vilket man ser om man kollar när dem fyller muggarna ur "colamaskinen"! INTE OKEJ,, INTE ALLS OKEJ!
Nu ska jag hitta nåt och käka sen plugga lite på upplysningen!
Ciao bella!

Vad gör vi??

Sitter i skolan, vi har samhälle tror jag, har inte vaknat ännu, försov mig imorse igen! vaknade kvart i nio och jag börjar 09,40. Ska hem och städa mitt rum sen, mäklaren kommer och fotar i vårt hus i eftermiddag, nice! Nu måste jag sluta så jag kan terra Matilda/ Tjockan lite!
PUSS PUSS

Studentmössan is here!




Nu ska jag skriva lite på mitt projektarbete, eller ja snart i alla fall!

In school

Jag och Lisis sitter och gör absolut ingenting! Vi försöker komma på frågor till någon turismmänniska men det står helt still! Klockan 10 idag ska vi hämta våra studentmössor i aulan, ska bli kul och få testa den även om jag tycker dem är sjukt fula haha! Läraren stack nu, tror jag och Lisa smiter iväg lite diskret nu ;)

Puss

Och bowling vinnaren heter Emma!

Som sagt, jag sa ju att jag hade en grym högerarm! Åkte till Tjernobyl efter bowlingen och hade det mys! Tog en tur inom statiol först och köpte lite godis! Blev kladdkaka bakande och en massa grädde i håret, jag antar att jag och E fick skylla oss själva haha!





Följ med mig, snälla!



Den 4/5 2010 åker du (någon?) och jag till spanien för endast 6550 kronor! Hör av dig om du är intresserad!




Vi drar till Båstad!



Blir bowling ikväll, jag vill inte skryta men min högerarm är inte och leka med! Be afraid my friends!
Var och lämnade in min balklänning innan idag för kortning av axelbanden som var lite långa! Den är fortfarande lika snygg på, dock hade jag lite problem med andningen i den så inget onyttigt på hela maj månad och träning som fan haha!

Ha en toppen lördagskväll allihopa!

Ge mig ett vaniljhjärta imorgon!





118

Godmorgon! Upptäckte nyss att min telefon som har varit borta ett tag ligger på skrivbordet under en massa kläder, anledningen till kläderna på skrivbordet är helt enkelt att det är lite fullt i min garderob hmm...! Tur att jag ska städa upp här lite eftersom han som ska sälja vårt hus kommer och fotograferar här i nästa vecka! Im so happy, hoppas någon vill köpa vårt lilla hus! Nu ska jag vara duktig och plugga lite på Upplysningen!



Åh glömde berätta, studentmössan har kommit, ska hämta den på måndag :))))

Jag ska aldrig mer äta bacon!!!

Godmorgon, tydligen ledig idag, jag klagar inte! Synd bara att jag fick feber igår efter jag hade käkat alldeles för många bacon haha, nu kan jag aldrig mer äta bacon! Mår sjukt illa bara jag tänker på dem! Ligger i soffan nu och försöker hitta nåt på tvn som går att kolla på, snacka om att dem sänder all jävla skit mitt på dagarna!


I...like...big....buts and i can not lie!

Det var studentfest i tisdags, jag Acke och Tilda sjöng loss på singstar innan vi drog vidare in till Halmstad! Toppenbra kväll verkligen! Jobbigare att gå upp dagen efter däremot, tog mig en liten sovmorgon! Kom hem från skolan för ett tag sedan, har bara en lektion på torsdagar! Nu ligger där en diskhög i köket och väntar på mig buhu!


123 dagar till studenten!

Goddager har varit en aggressiv måndag, speciellt från J:s sida haha! Hon har känt för att starta krig med Sp:are! Nu sitter jag här och har gjort mina läxor, känner mig asduktig! Ska försöka leta upp ett lakan nu som vi kan hänga upp i skolan, HP ska vara först så är det bara!! Nej måste kila, Elin sitter och flåsar mig i nacken, tror hon vill ha datorn haha!

puss

Inspiration från H&M




Jag ääälskar skorna, måste in och prova dem i veckan!

Liten hund i mycket snö!


In love <3



Nelly.com

I väntan på en ny skolvecka!

Trist det där med söndagar tycker jag för man går egentligen bara och väntar på att det ska bli måndag,. blir liksom inte att man gör särskilt mycket, man bara väntar och väntar! I min väntan har jag i alla fall hunnit med att plugga lite på historian, känns skönt, nu får jag bara hoppas på att något har fastnat! Jag och Elin körde ut till mellbystrand innan och hämtade Siri, hon ligger här bredvid mig nu och snarkar!



Insane!

Godmorgon! Sjukt trött idag, var hemma runt tre inatt men det var det definitivt värt! Sitter med historiaboken framför mig nu och försöker reda ut upplysningen, franska revolutionen och den industriella revolutionen, SKJUT MIG NÅGON! eller ja hjälp mig haha! Var på Maxi innan och inhandlade en fet godispåse i alla fall så jag inte somnar! Har inga bilder från igår ännu men ska se om jag kan försöka få fram några!


Nytt i garderoben!


Ny.....

Nysolad, nyduschad och nyrakad, det ni! Ikväll blir det Halmstad som fan med hotta brudar, kanske en och en annan kille med vad vet jag! Uppdatering imon igen kanske om jag överlever kvällen!

Shake that ass with me....


Happyface!


Jag är såå nöjd med min nya bloggdesign även om den inte är helt färdig ännu!

Bjuder på en bild för att se att allt funkar som det ska!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0