Kollar runt på blocket efter en bil


Vad tycks om denna haha! I min prisklass i alla fall ;)

En rubrik!


Bild på vart jag vill vara just nu! Ska gå in och föna håret, blunda och låtsas att jag är i ett varmt land nu haha!

Brr det är kallt som *** idag! Plus att det regnar! Har legat i soffan under en filt med Katarina Von Bredows senaste bok sen jag kom hem och läst och läst! Hade dft-dag i skolan idag så kunde gå hem lite tidigare än vanligt, brukar annars gå till 4 på onsdagar! Imorgon är det sista dagen innan vi går på påsklov! Ska bli superskönt, men först ska projektarbetet redovisas! Nu ska jag gå och ringa Knut Jöns de hade tydligen ringt på min mobil innan idag och velat att jag skulle jobba på lördag! Puss :)


Det hade väl ändå varit föör bra!



Framtiden: Datorer i bussarna, som det skulle underlätta! Då hade man ju kunnat uppdatera sin facebook status och sitta och blogga hela tiden!

Suprise suprise

Gissa vart jag ska snart! Jag tror ni vet! Tar tåget om en timme ungefär och möter upp Elin på Drottning Blanka sen blir det fika på stan och vi lyckas skrapa ihop lite pengar! Studiebidraget imorgon är så välkommet! Har precis käkat kött med potatissallad, mums! Nej nu åker solbrillorna och conversen på, ses ikväll!


Im a live!

Men det är knappt! Just nu känner jag att jag såå inte vill ha barn i framtiden! Ska käka nu sen blir det nog sängen! Hörs imorgon:)


Lite uppdatering



hälsningar från mig och märta :D

En liten hiss



Jag vill hissa niveas ungdomsserie som är rikitgt bra! Ska gå och använda dem nu faktiskt ;) sen blir det in till Halmstad och passa det grekisk talande monstret!

Clean deaper
  • Blå djuprengörande pärlor med mjölksyra öppnar igentäppta porer och förebygger finnar och pormaskar
  • Mikropärlor finpolerar och gör huden jämnare
  • Blå djuprengörande pärlor med mjölksyra öppnar igentäppta porer och förebygger finnar och pormaskar
  • Mikropärlor finpolerar och gör huden jämnare



Control shine

Den oljefria formulan med mattgörande pigment avlägsnar överflödigt fett direkt och mattar ned din hy


Barnpassning står på schemat!

 

Godmorgon! Vill ni veta när jag vakna idag?.. Nej inte jag heller! Klockan 6 vaknade jag av att mammas väckarklocka ringer, hon skulle skjutsa Elin till Halmstad för hon skulle iväg till Göteborg med sin klass. Det bästa är att jag har hunnit med en massa för jag var uppe så tidigt! Jag och mamma åker in till Halmstad igen vid 1 någonting för att gå på stan lite innan jag hämtar Märta hos min farmor!
Vi hörs senare ikväll när Märta somnat ;)

Ha en bra dag!

Rösta rösta rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Det finns en länk ovanför denna texten, den syns bara inte, klicka in här och rösta på min bikini


Nu är det dags för fredagsmyyys

Har placerat min sexiga röv (ursäkta språket) i soffan! Efter fläskfilé, hasselbackspotatis och ädelostsås så orkade jag inte gå längre än till soffan. Jag får nog sitta här nu ett tag, några timmar, får se om jag ens orkar gå till min säng sen! Min eftermiddag har varit toppen, efter en promenad på max 1 km somnade jag i soffan sen minns jag inget mer! Det blir ingen utgång ikväll heller jag och elin ska vara barnvakter imorgon och hon tycker att jag blir så där lite osocial när jag har varit ute på vift. Sist vi var barnvakter somnade jag sittandes! Inte okej!


Lite nytt fräscht i garderoben, en kofta från Gina tricot 199:-


Halmstad bjöd på 17 grader igår




Hittade en blivande studentkläning igår på MQ som jag tror jag ska köpa! Kan vara skönt att ha det avklarat det med. Sen är det bara väska och skor kvar tror jag :) Köpte även en söt kofta från Gina tricot! På tal om något helt annat så beöver jag mitt studiebidrag nu!! Nej nu ska jag gå och ha ett liv och njuta av solen medans den är kvar.

Kommer befinna mig i Halmstad från lördag till söndag för lite barnpassning, ska bli mysigt! Vi hörs sen!

Hääärliga vår...



Torsdagar är en bra dag, en timme i skolan sen är man ledig! Jag och Elin ska på äventyr in till Halmstad lite senare. Ska försöka att inte köpa något!!  Elin har lovat att bjuda mig på fika i alla fall! Nu måste jag kila, vi hörs sen!

Miss napkin head




Detta är verkligen en typisk Emma grej! Fråga mig inte vad jag får allt ifrån, vi satt helt enkelt där i cafeterian i skolan bara och hade extremt tråkigt när jag såg servetten! Vad skulle jag göra? var ju tvungen att göra något! Nu måste jag placera min lilla rumpa i soffan för nu börjar halv 8 hos mig :)

Åttio


En typisk måndag på religionslektionen, Acke i rött= bakfull, Matilda trött efter att ha klarat sitt körkort! Grattis som fan Tjockan:D Idag står samhällsprov på schemat ska sätta mig ner och pugga lite till innan jag kör till skolan! Vi hör sen!

Ge mig nåt sött...


Om jag tränar imon så är det ju helt okej eller? Min hemmagjorda pizza blev en succe förresten! Nu ska jag och Elin springa ut till köket och skåpäta :D


Baby baby baby



Någon som vet hur gammal han är? sjukt duktig i alla fall, jag har stängt in mig på mitt rum med högsta volym just på denna låten! Ja jag kanske är lite sur också ;) tydligen blir det tacos till kvällsmat, inte min favorit precis. så jag surar lite haha! Jag blir faktiskt inte sur över mycket men när det kommer till mat så är jag superkänslig, nu är det ju inte så att jag inte kan laga något själv, för det kan jag, det kan jag lova, mina kock kunskaper är enorma! Åh mamma är fin, hon knacka precis på min dörr och sa att det var okej att jag gjorde hemmagjord pizza! Vi hörs snart :)

Fucking sunday

Jag hatar söndagar, inte bara för att det är måndag dagen efter vilket innebär en lång dag i skolan, men det är liksom bestämt att söndagar ska vara en sådan dag där det inte händer ett dugg! Och skulle det hända något så måste man ändå tänka på att det är måndag imorgon och man måste stiga upp vid 6! Depressing eller vad!!
Sitter just nu och tittar fram och tillbaka på historia boken, ska man öppna den kanske och göra det man tänkte göra när man satte igång datan eller ska jag fortsätta sitta här och skriva deprimerande inlägg? Lutar nog åt det senaste faktiskt!



Bjuder på en snygg bild från en awsome kväll för att lätta upp stämmningen lite! ;)

En rubrik!

Hej hej ville bara skriva att jag har varit duktig idag och varit på gymmet, efter gårdagens skräpätande i montern kände jag att det behövdes. Det är nog svårt att skriva vad vi inte åt igår, för det första bjöd vi på chips som vi i princip åt upp själva sen helt plötsligt stod jag med en glass i handen och som pricken över i:et blev det en pizza på kvällen! Just nu sitter jag och försöker plugga lite på historian, vet inte om det går så bra eftersom jag fastnade här... på tal om något helt annat så är det riktigt varmt ute idag, är det inte deprimerande när man tycker 8 plus grader är varmt haha! Vad är det för land vi bor i va?
Nej historia var det!!!

Hörs sen :)


Sött från Chicy.se



Vit sommarblus från Chicy.se

Bilder från Uf mässan


Johanna och Lisa bygger monter

En massa pill






Trött trött trött orkar inte skriva något mer än det, mässan var sjukt lyckad i alla fall och vi fick sålt slut på alla våra produkter. Ingen mindre än Maryjet från idol kom och handla av oss :D Bra jobbat idag tjejer <3

Funderar på ny design igen...

Jag har så svårt för att behålla min design en längre tid eftersom jag hela tiden läser en massa andra sjukt snygga bloggar! Det får bli ett påsklovsprojekt tror jag, då har jag ju en massa tid över! Vill försöka göra bloggen bredare och få in större bilder, tänkte även försöka göra snygga rubriker under headern. Vill rekommendera en riktigt bra sida om du själv vill ha hjälp med din blogg, gå in på designadinblogg.se där finns en massa tips och tricks! Nu är allt fixat inflr mässan imorgon, ska packa in allting i bilen sen med så det bara är att köra imorgon! Får nog gå upp runt sex tror jag, vi vill helst vara i Halmstad så tidigt som möjligt med tanke på att där kommer nog vara en hel del folk. 
Kom gärna förbi och titta om ni har vägarna förbi Halmstad!

Nu ska jag fixa till mitt hår, det kommer inte bli kul imorgon om jag sover med det blött inatt!

Puss


3 bruna sommartjejer

Almost done!




From the back



Åhh rikitgt nöjd är jag :D


Just nu: jag syr!




2 plagg ska bli 1!


 Just nu ser den ut så här :) kommer fler bilder när den är färdigsydd!

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timma sen men har redan hunnit med en massa. Städat lite på mitt rum som just nu ser ut som en byggarbetsplats pågrund av alla saker till UF-mässan imorgon! Hängt upp en massa tvätt och tömt diskmaskinen. Ska göra ihop en matsäck till mig sen med tills imorgon, kommer bli en lång och jobbig dag!  Ska även hinna med och plugga lite idag hade jag tänkt, men väntar nog tills ikväll. På något konstigt sätt så är det lättare att plugga på kvällen!

Ha en bra förmiddag så hörs vi lite senare :)



 Vet inte om jag har visat en smygtitt på min balklänning innan. Har jag det?? Här är i alla fall en bild!

I don´t need a parachute


 Ny grym låt av Cheryl Cole!

Nu ska jag ta tag i samhällsboken!

Walking on sunshine wohoo


Ungefär så här kul har jag haft i skolan idag! Har man druckit klart ur en plastmugg kan man alltid roa sig med att dela den så här fint! Dagen har faktiskt annars varit helt okej, var och hämtade min balklänning innan, den har varit inlämnad hos en sömmerska för lite finjustering! Dock sitter den så tajt nu så jag har svårt att andas haha, det blir hårdträning inför balen! Åh bond på tvn måste kila!
Ciao :D

UNDERBART


Det är precis vad allting är just nu! Solen skiner och jag promenerar runt i mina solbrillor och får vårkänslor! Slutade klockan två idag, skönt och sluta i tid! Imorgon är en sådan där jättejobbig dag från klockan 8-16!! Det blir till att fylla skåpet med proviant imorgon med, tycker nästan lite synd om min skåpskompis som får stå ut med mitt matförråd i skåpet haha! Ska snart sticka iväg och hämta Elin på tågstationen, sen ska jag laga mat och sen blir det tårtkalas för Anton!

Ciao :D


Åhh jag vill ha en nyy våårjacka som jag kan trivas iii...




Sjukt dåligt, sprang runt hela lördagen i en fet vinterjacka med dun i och letade efter en tunn jacka. Finns det något kvar i min storlek? Nej självklart inte! Då var Emma sur! fortfarande sur... Men jag är ändå glad för det är så jävla gott väder och jag har en sån himla massa kul framför mig.


Måste kila, hittade en påse med sådana här godingar i skåpet innan! Någon trodde dem kunde gömma dem va! NEEJ!

less than 3 months..

Gahh mindre än tre månader kvar i skolan nu! Jag gillar det, men vad fan ska man göra sen då? Idag har vi fixat klart allt inför Uf-mässan i Halmstad arena på fredag, ska bli kul och spännande! Nu har jag en massa att plugga på så har inte tid att sitta här ;) Får se om jag sticker iväg en runda till gymmet sen med!

Puss


Våra fina bokstäver som vi ska ha på mässan i montern!

killing me softly...

Gaah den här svenska uppgiften tar död på mig, kommer inte På något bra alls jag kan göra! Dessutom gjorde jag av med alldeles för mycket pengar igår på väla, plus att jag satsa en tjuga på att Darin skulle vinna melodifestivalen, ja ni vet ju själva hur det gick med det! Nej jag måste nog ta och baka något gott till mig själv för att den här dagen ska bli i alla fall lite bra!

Im out! ;)

Väla


Köpte äntligen mina älskade converse idag, passade på när vi ändå var nere på väla och strosade runt! Köpte även ett vitt tunika linne från Gina tricot! Nu har vi satsat pengar på vem som vinner melodifestivalen ikväll, jag satsade min tjuga på Darin! Nej nu ska jag mysa med Siri;)

Ha en bra lördagskväll!

Nu är det fredagsmys....

Åhh jag är så stolt över mig själv efter att ha spenderat en timme på gymmet nu ikväll, på en fredag liksom, inte okej egentligen men det var riktigt skönt efteråt! Precis käkat nu, lagade ihop lite kött med pommes och tsatziki sås, supergott! Ska gå och göra mig i ordning nu, ska ut i ingemansland och ha fredagsmys! Hoppas inte föräldrarna stör haha!
Ha en mysig fredagskväll allihopa:D




Dagens inköp! Dove summerglow som bygger upp en lätt solbränna och en ny foundation!

Eclipse



Åh jag kan såå inte vänta!!

Nittioen!

Godmorgon eller godmiddag kanske är mer passande! Idag är jag ledig, säg någon dag jag inte är ledig nu för tiden, jag klagar inte i alla fall för det är riktigt skönt! Har hunnit med en massa denna morgonen, duschat, rakat benen, fixat naglarna, klipp luggen, tvättat, fixat med lite läxor, nu är jag klar i alla fall. Sitter och väntar på mamma, vi ska ta en sväng till Halmstad! Vet inte vad som händer i helgen ännu, bio kanske?


Jag vill inget annat just nu än att sticka i väg en vecka eller två till ett varmt land!
På bilden: mamma o jag, Mallorca 2008!

Uppdate from yesterday




Vad är det för vänner jag har som inte kan läsa en busstabell?? Vi kunde stått och väntat hur länge som helst på den där bussen, där hade inte kommit någon! Som tur var så hittade vi en ung man som kunde skjutsa oss!
Var riktigt kul igår, en massa folk också! jag glömde som vanligt att lägga mobilen i fickan så det kunde bli lite fler bilder, ehh what the hell! Nu ska jag besöka kylskåpet!
Ciao :D

Hola

Sitter på mammas jobb just nu och är hungrig och trött, men ikväll är det studentfest, wihoo! Ska ner till Emelie sen innan vi tar bussen in till Halmstad!
Måste gå PUUSS

Skärpning!

Jag har blivit så dålig på uppdatering med mina outfits, jag lovar jag ska försöka och hinna med att fota innan jag kör till skolan nu framöver!! Idag skippar vi outfit bilden eftersom jag känner att jag skulle ha en väldigt arg lillasyster då! Förlåt Elin haha!
Nu ska jag ta och städa undan lite på mitt rum, husvisning imorgon igen!

Ciao :D


94


 Är det någon mer än jag som hoppas på Darin i melodifestivalen?



Var och hämtade mina studentgrejer idag i skolan, kan inte fatta att det bara är 94 dagar kvar nu! Imorgon är det studentfest, jorden runt tema, hoppas på en galen kväll!


Smileys

Från och med nu kan jag använda smileys
:) :P :D :thumbup: :tired: :blush: :love:

Notting hill






Åhh är den inte underbar den filmen, jag och Siri var själva hemma i lördags kväll och självklart kollade vi på den! Jag undrar om den finns som en bok, då kanske jag kan lösa min svenska uppgift i alla fall. Imorgon är det skola igen, har haft lovdag idag och ja, det behövdes!

Oj

Oj jag somnade visst en stund.....två timmar närmare bestämt! Johanna tror att det är för jag är gammal nu, alltså har fyllt 19! Är det så, så undrar jag hur trött jag kommer vara när jag är runt 30? Kommer jag sova 4 timmar då eller? Nej det här håller inte!

Hope


Min tatuering som jag gjorde i fredags


Elins tatuering

INSPIRATION från modekungen




Platsbanken haha!



Det är en vanlig fredag, jag och Elin sitter på platsbanken och kollar efter sommarjobb! Undra vad man har för arbetsupgifter som "Kapare" haha!

The day!


Jag har inte ont, inte ännu i alla fall!



Elin har ont!

Ett års väntan, aj det gjorde väldigt ont, men nu är det gjort och jag är supernöjd med min nya tattoo!

Hemma från Halmstad nu!



En sallad från Halo fick följa med mig hem, Johanna och Lisa snålade och köpte ingenting haha! Ni missade verkligen nåt det kan jag lova!
Förövrigt hittade vi allt vi behövde till vår monter i första butiken! JYSK i vårt hjärta!

Var även och tiggde chips på Gårds chips, är det bara jag eller känns det inte plötsligt som att det kommer bli en bra mässa ändå! Vi får väl se hur länge jag kan låta de här påsarna ligga på mitt rum innan jag öppnar en!

Är det vår?




Vår eller ej, jag tänker inte ha på mig min vinterjacka idag i alla fall! Ska hämta Johanna på skolan om en timme ungefär, sen ner till stan och hämta Lisa. Vi tänkte tömma vårt UF konto på banken och sen shoppa loss i Halmstad! Kanske bjuder på lite bilder sen på vad vi har handlat!
Nu hoppade nästa omgång roste mackor upp ur brödrosten!
Ciao

IMON ÄR DET TATUERING SOM GÄLLER!!

Cheryl Cole



Jag har bäddat ner mig i sängen nu, är inte så trött ännu faktiskt, tro det eller ej! Jag som alltid är trött vid 9 och oftast går och lägger mig då med. Kanske är det för att det börjar bli vår och är så ljust och soligt ute som man får lite extra energi, i vilket fall som helst är det superskönt!
Nu åker ipoden fram, har precis fyllt den med ny fräsch musik!
GODNATT!

Hundra

Ni är väl taggade studenter?
Idag är det hundra dagar kvar enligt min lilla nedräknare på datorn. Nästa vecka välkomnar vi en studentfest på B&B i Halmstad! Jag och Lisa ska leta utklädnad imorgon när vi ändå är i Halmstad och köper in saker till vårt Uf företag och till mässan som är den 19 mars i Halmstad arena! Har suttit med lite samhällskunskap, projektarbete och jobbsökande nu på datan ett tag, så sjukt mycket att göra nu innan studenten. Men varför sprida ut alla arbeten på våra tre år på gymnasiet när man kan låta sin elever jobba som svin de sista månaderna??

Dagens bästa:

Jag: Har du gräddbullar?
Clas (lärare): Va, har jag grädde runt munnen?
Jag: Nej hahah
Clas: Nej var ju iväg på resa med några elever och då fick vi sådana
Johanna: sånna fick inte vi när vi var iväg!
Clas: Nej men ni fick ju annat!

Han fattade seriöst inte att vi ville att han skulle bjuda oss på en grädbulle! Typiskt Clas och dra värsta historien istället haha!


Ledig!

Är ledig idag, suprise suprise, jag är nästan alltid ledig nu för tiden! Jag och Elin har legat ute i solen en stund fullt påpälsade och solat ansiktet, riktigt skönt! Nu har vi för första gången satt igång ett kanelbullebak! Vi får väl se hur det slutar! Degen är på jäsning nu så då är det inte så mycket som kan gå fel.


Idag är det ingen vanlig dag!

FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!
Elins kommentar: Du börjar fan bli gammal Emma, du får fan ta och göra något med ditt liv snart! Dem flesta sa bara grattis men hon skulle som alltid vara värst haha! Nej jag har inte tid och sitta här nu!
CIAAOO


RSS 2.0